Tallink Silja är ny officiell leverantör till En Svensk Klassiker.

Tallink Silja är ny officiell leverantör till En Svensk Klassiker. Tallink Silja har sedan tidigare ett stort fokus på idrott och hälsa genom olika partnerskap inom sport- och träningssektorn på både nationell och lokal nivå. De har även under en längre tid haft ett nära samarbete med resebyråer i Baltikum som möjliggör deltagande i loppen som ingår i En Svensk Klassiker.

-”Genom att inleda ett samarbete med En Svensk Klassiker, stärker vi Tallink Siljas position inom idrottens värld i egenskap av det enda av Sveriges rederier, som fullt ut satsar på träning och hälsa. För oss ligger samarbetet rätt i tiden, och vi ser fram emot att genomföra olika typer av specialkryssningar och även driva och delta i samhälls- och samarbetsaktiviteter såsom; Skolklassikern, Special Olympics Klassiker och Arbetsplatsklassikern”, säger Janis Pavuls, Kommunikationsdirektör på Tallink Silja AB.

-”Vi är mycket stolta över samarbetet med Tallink Silja. De har ett stort engagemang och kommer aktivt jobba med våra hälso- och samhällsprojekt för att engagera såväl personal som kunder. Deras stora utbud av resor och attraktiva samarbeten med researrangörer kommer att underlätta för utländska deltagare att ta sig till våra lopp framöver. Tallink Silja har många spännande mötesplatser och vi ser fram emot att utveckla samarbetet under de kommande tre åren”, säger Michael Thorén, VD En Svensk Klassiker.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Michael Thorén

VD, En Svensk Klassiker

+ 46705 597 221

michael.thoren@ensvenskklassiker.se

Janis Pavuls

Kommunikationsdirektör, Tallink Silja AB

+46 739 786 034

Janis.pavuls@tallinksilja.com