En rolig och peppande aktivitet för dig som vill röra på dig och samtidigt få rabatter på hälsosam mat.

 

ICA-klassikern är en rolig och peppande aktivitet för dig som vill röra på dig och samtidigt få rabatt på hälsosam mat. Nu lanserar vi den som APP. Ladda ner appen idag och börja din klassiker direkt.

Alla aktiviteter är baserade på de lopp som ingår i En Svensk Klassiker men med flera olika rörelsealternativ. Det bästa av allt är att varje del genomförs där du vill under flera veckor. Du kommer under året kunna springa, gå, skida, cykla, simma och ro för att ta dig i mål. Vi kommer vara med och peppa dig med rabatter och erbjudanden hela vägen.

Följ oss på Instagram: @ICAklassikern och dela din klassiker med #ICAklassikern


Har du startat din ICA-klassiker under 2018? För att få tillgång till dina tidigare aktiviteter behöver du:

  1. Skapa ett nytt konto
  2. Koppla med BankID

Alla aktiviteter i ICA-klassikern är baserade på de lopp som ingår i En Svensk Klassiker men här genomför du inte allt på en dag utan har två-tre månader på dig för varje aktivitet. Du behöver alltså inte åka hela sträckan på en gång, utan du delar upp den på så många träningspass du vill och kan även använda dig av några av våra alternativ. Alla moment innehåller flera varianter som påminner om ursprungsgrenen, för att du ska kunna delta oavsett väder och förkunskaper.

För att genomföra en ICA-Klassiker ska du totalt skida Vasaloppet 90 km, cykla Vätternrundan 300 km, simma Vansbrosimningen 3 km och springa Lidingöloppet 30 km.

Vi kommer vara med och peppa dig med rabatter och erbjudanden under hela året.

Medlemskapet i ICA-klassikern kostar 79 kr/år

Läs mer på www.icaklassikern.se