En Svensk Klassiker – Halva

– utmanande och motiverande

En Svensk Klassiker – Halva är för dig som vill ha en rejäl träningsutmaning och fantastiska naturupplevelser. Det kräver ordentliga förberedelser och många träningstimmar för att kunna genomföra.

Alla loppen präglas av en stor gemenskap och banan kantas av en fantastisk publik som ger extra motivation och styrka. Utmaningen att bemästra fyra olika discipliner och fyra olika distanser under ett års tid är stor och många bitar ska falla på plats för att du ska lyckas. Motivationen och utmaningen kan vara att göra en bättre tid än i fjol, springa snabbare än sin svåger eller ta steget till att börja träna mångsidigt och kontinuerligt. Oavsett hur din utmaning ser ut, så kan vi med säkerhet säga att det är en av de mest motiverande utmaningar du gjort.


Vad ska jag göra för att klara En Svensk Klassiker Halva?

För att erövra En Svensk Klassiker Halva ska du genomföra:

Du kan starta med valfritt lopp och ska genomföra dessa fyra moment inom en tolvmånaders period för att göra En Svensk Klassiker Halva. Då är du berättigad att köpa klassikerdiplomet samt den läckra klassikermedaljen. Du kan genomföra En Svensk Klassiker Halva från det år du fyller 15 år om du väljer att åka Engelbrektsloppet 45 km, Vasaloppet 45 har 17 års åldersgräns.


HUR ANMÄLER JAG MIG?

Köp ditt klassikerpaket här med startplats till alla moment, eller anmäl dig till respektive lopp

Klassikerpaket

Diplom & Medaljer

Visa upp din bedrift genom att beställa klassikerdiplom och medaljer!

Diplom & Medaljer