Platser kvar på Tjejvättern

Dags att tänka på nästa, eller ditt första moment i Klassikern. Cykeln ska tas fram, gås igenom och du måste komma ihåg att anmäla dig till Tjejvättern. Det finns fortfarande platser kvar till cykelloppet, öppet enbart för tjejer.

Loppet går den 10:e juni 2017 och är ett utmanande lopp för cyklister på alla nivåer. Åk själv eller ta med hela tjejgänget på en kul utmaning i vacker miljö. Tjejvättern är ett lopp som inte bara fokuserar på det idrottsliga. Det sociala står också i fokus. Det här är ett lopp som är roligt tillsammans med de andra deltagarna.

Tjejvätterns bana

Cyklisterna leds söderut från starten i Motala, via Vadstena över natursköna Omberg, innan de vänder tillbaks över slätten, Rök och Skänninge, mot målet i Motala. Banan är mycket vacker, varierad och lagom utmanande för både nya och vana cyklister.

Banan är 10 mil med tre depåer och god service utmed vägen. Distansen klarar de flesta med regelbunden träning, även om farten varierar. Några cyklar och pratar, andra svischar förbi målmedvetna, alla leende.

Starten börjar kl. 08.00. Starten sker i grupper om 60-70 cyklister från 08.00 till omkring 11.30. Målet stänger 19.00. Man måste fylla minst 15 år under året för att få delta.

Välkommen till Tjejvättern den 10:e juni 2017!

Mer information hittar du här