Min Vätternrundan blir en del i En Svensk Klassiker 2020

Igår, den 20/4, lanserade Vätternrundan deras virtuella lopp Min Vätternrundan som innebär att du kan gå i mål med ditt lopp på hemmaplan.
Använd din smarta telefon, träningsklocka eller cykeldator för att logga dina kilometer. Du kan välja att göra allting inomhus eller utomhus, i ett svep alternativt under flera dagar i samband med Cykelveckan den 5-13juni.
Vi på En Svensk Klassiker står bakom detta och ger er nu möjligheten att fullfölja er klassiker på detta vis. Detta gäller alla fyra klassiker; En Svensk Klassiker, – Tjej, -Kort och Halva.
Väljer du att tillgodoräkna Min Vätternrundan i En Svensk Klassiker 2020 så kommer det ej anges någon totaltid på diplomet och loppets namn kommer inledas med texten ”Min” – Min Vätternrundan 315 km, Min Halvvättern 150 km och så vidare. Detta innebär också att det tyvärr ej går att räkna Min Vätternrundan i en eventuell Superklassiker.
Givetvis ges fortfarande möjligheten att flytta fram din start och då genomföra din En Svensk Klassiker 2021, som vi tidigare meddelat.
Ni som nu gör er första virtuella Vätternrundan, passa nu på att ladda hem appen ICA-Klassikern för att samtidigt som ni cyklar få rabatter på bland annat hälsosam mat.

Länk till Minvätternrundan: https://min.vatternrundan.se/

Länk till Icaklassikern: https://icaklassikern.se/


HÖR AV DIG TILL OSS

Har du fler frågor eller funderingar? Här kan du höra av dig till oss:

Se vårt frågeforum här: https://kundo.se/org/ensvenskklassiker/

Telefon: + 46 141 22 32 52

E-post: info@ensvenskklassiker.se

Facebook: https://www.facebook.com/ensvenskklassiker

Instagram: https://www.instagram.com/ensvenskklassikerofficiell