Klassikervecka på Mallorca 2018

TRAINING CAMP PALMA 13-20 OKTOBER, KLASSIKERVECKA

Tillsammans med Springtime anordnar vi en klassikervecka på Mallorca, fylld med träning, kunskap och gemenskap.

Datum: 13 – 20 oktober (lördag-lördag)

Pris: från 14 950 kr

Vad ingår: Flyg t/r, mat på flyget, transfer, del i vald boende kategori, alla frukostar, 5 luncher, 5 middagar och all träning. (Mer info läs resfakta)

Läs allt på Springtimes hemsida: https://springtime.se/resor/training-camp-mallorca/tema-partners/13-20-oktober-klassikervecka/

Training Camp Palma – En Svensk Klassikervecka

– cykel, rullskidor, löpning och simning.

Avsluta cykelsäsongen på Mallorca. Följ med till Mallorca och Training Camp Palma. Här avslutar du hösten och cykelsäsongen med erfarna och kunniga ledare, underbara slingor, teknikpass, utmanande cykling och gemenskap. Klassikerveckan passar både för nybörjaren och för den mer erfarne cyklisten, vi delar in gruppen i olika nivåer, varje dag.

Cyklingen kommer ledas av våra proffsiga ledare, alla erfarna tävlingscyklister och inte minst instruktörer med vana att hantera grupper. Varje pass är noga kartlagt av En Svensk Klassiker.

Rullskidor, simning och löpning

Cyklingen blandas med simning i open water ledd av kunniga instruktörer, löpning som består av distanspass och teknikpass, uthållighet och rörlighet, rullskidor som leds av våra proffsiga ledare samt vandring för de som inte vill träna klassikersträckor varje dag. Vandringen hålls av ledare som kan området.

Intressanta föreläsningar

Vi bjuder också på ett antal föreläsningar kvällstid som hålls av ledarna på plats och som kommer att var nyttiga att ta med sig inför fortsatt träning och planering.

Välkommen att säkra din plats idag!

ResEfakta

Flygbolag: Thomas Cook (DK)

Avreseorter: Se under Resfakta

Ankomstort: Palma de Mallorca (PMI)

Transfer: Ja

Resdag: Lördag

Reslängd: 7 dagar

Flygtider: Finns under resfakta

Hotell: Sunprime Waterfront

Måltider: Frukost, 5 luncher & 5 middagar

Aktivitetspaket ingår:

5 instruktörer/vecka

5-8 pass per dag

2-3 föreläsningar/vecka

Bergspass

Läs det preliminära programmet: https://springtime.se/wp-content/uploads/2018/06/Program-Klassikervecka.jpg

 

Instruktörer på plats

MICHAEL THORÉN – Micke Thorén VD för En Svensk Klassiker mångfaldig svensk mästare i Triathlon och nu även hängiven skidåkare

ANNIE THORÉN – Annie Thorén sju gånger svensk Mästare i Triathlon. Hon har vunnit Vansbrosimningen ett flertal gånger hennes 6.52 på Vätternrundan imponerar också vilket ledde till att hon är den snabbaste kvinna som genomfört En Svensk Klassiker.

PETER BRUUN – Peter Bruun 56 år boende i Göteborg. Verksam inom sport branschen som delägare i SkiGo AB. Tränar löpning, cykling och skidor/rullskidor flera gånger i veckan året runt. Åker minst 3 långlopp på skidor om året, och har genomfört ca. 15 lopp i ”fäderns spår”

MAGNUS BRUUN – Magnus höll på med många idrotter men valde i tidiga tonåren att satsa på friidrott och medeldistans. Flertal SM-medaljer som ungdom/junior innan skador satte stopp för elitsatsning. Han älskar att träna och då framförallt löpning som alltid finns med. Magnus har sprungit en hel del maror, lidingölopp, vasalopp och andra tävlingar under åren. Han har varit aktiv tränare för ungdomar i IFK Lidingö under många år. Löpekonomi, löpteknik och löpglädje ligger Magnus varmt om hjärtat!

P-G JÖNSSON – PG Jönsson, En Svensk klassiker. Mångårig erfarenhet av träningens alla delar efter 17 år i landslaget och världseliten som professionell badmintonspelare, flertal VM – och EM-medaljer.

Boka eller läs mer