Klassikercertifierade hotell på Mallorca

Ving har i samarbete med oss på En Svensk Klassiker klassikercertifierat Sunwing Alcudia Beach på Mallorca. Hotellet är därmed det allra första som uppfyller kriterierna för att få kallas Klassikerhotell, vilket innebär att det finns goda förutsättningar för träning i de fyra klassikergrenarna samt gym, gruppträningar och massage.

Nu satsar Ving på att certifiera ytterligare fem till sex hotell som Klassikerhotell, främst bland Vings egna koncepthotell; familjehotellen Sunwing Family Resorts och vuxenhotellen Sunprime Hotels.

– Det här är förstås en fin service för våra klassikerutövare, som nu kan vara garanterade bra träningsförhållanden när de reser, säger Michael Thorén, vd på En Svensk Klassiker.

Intresset för att kombinera träning och avkoppling på sin semesterresa utomlands ökar och nu kan resenärerna enkelt hitta bra destinationer med träningsmöjligheter.

– Att träna på semestern är för många en självklarhet idag. Med klassikercertifierade hotell underlättar vi för dem som vill träna simning, löpning, stavgång och cykel inför en Klassiker, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Läs mer om Vings klassikerhotell här