Ingvar 68 – ska göra sin första klassiker

Ingvar är en av de lyckliga vinnarna av ett Klassikerpaket från vår tävling på Göteborgsvarvet i år. Så här beskriver han sin glädje över sin kommande utmaning:


Hej!

Mycket roligt och intressant att bli en av vinnarna av ett klassikerpaket. Jag har till och från under livets gång tänkt mig denna utmaningen, men det har aldrig blivit av. Nu har ni hjälpt mig till ett beslut. Jag hann bli 68 år innan dess.

Men nu antar jag utmaningen. Då jag är helt otränad vad gäller simning så vill jag börja med, Lidingöloppet 2017. Jag har sprungit ett lopp som är längre än Göteborgsvarvet. Jag firade min 50-årsdag med att gå i mål på Stockholm Stadion 1999, efter att ha sprungit mitt hittills enda Maraton, 42 km. Tio år senare sprang jag mitt första Göteborgsvarv. Det har nu blivit åtta gånger.

Som sagt var. Det blir en utmaning. Min fru har svårt att förstå mig. Men jag är pensionär och har gott om tid att träna på. Det hänger på disciplinen. Får hålla igång löpningen i sommar och påbörja simträningen denna badsommaren då jag befinner mig på en Ö i Kalix skärgård hela juli månad. Kanske även kan komma igång med cykel. Jag får köpa mig en ny.

Jag startar min klassiker med Lidingöloppet 2017 – vi ses där och tack för vinsten!


Med vänliga hälsningar 
Ingvar