Ett nytt Klassikerhotell på Mallorca

En Svensk Klassiker har tillsammans med Ving klassikercertifierat Sunprime Waterfront på Mallorca. Sunprime Waterfront blir det andra hotellet som uppfyller kriterierna för att få kallas Klassikerhotell, vilket innebär att det finns goda förutsättningar för träning i de fyra klassikergrenarna, samt gruppträning, gym och massage.

En Svensk Klassiker och Ving satsar på att certifiera fler hotell som Klassikerhotell, främst bland Vings egna koncepthotell: familjehotellen Sunwing Family Resorts och vuxenhotellen Sunprime Hotels.

Många vill ha bra träningsförhållanden när de är ute och reser. Att Sunprime Waterfront nu är certifierat Klassikerhotell visar på bra service för våra klassikerutövare. Här kan de bl.a hyra cykel, få tillgång till bra löpspår och tydliga kartor för sin träningsrunda, säger Michael Thorén, vd på En Svensk Klassiker.

Intresset för att kombinera träning på sin semesterresa ökar och därför känns det roligt att kunna erbjuda de träningssugna gästerna ännu ett hotell som är certifierat Klassikerhotell. Hotellet underlättar för de som vill träna löpning, simning, cykling och stavgång inför en Klassiker. Vill man varva ner efter träningen erbjuder hotellets spa både massage och välgörande behandlingar, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Vings första certifierade Klassikerhotell är Sunwing Alcudia Beach på Mallorca. Tillsammans med Ving kommer En Svensk Klassiker att arrangera flera träningsresor till båda klassikerhotellen.

Läs mer här https://www.ving.se/traningsresor/en-svensk-klassiker