En Svensk Klassiker skriver 5-års avtal med Team Sportia

Samarbetet mellan En Svensk Klassiker och Team Sportia fortsätter i ytterligare minst 5 år. Sedan 2013 har Team Sportia varit partner till En Svensk klassiker och nu förlängs samarbetet.

”Vi är oerhört glada över att fortsätta det framgångsrika samarbetet med Team Sportia i ytterligare 5 år. Team Sportia har stor kunskap och ett brett sortiment av produkter och tillbehör som behövs för att genomföra En Svensk Klassiker. Dessutom så finns de över hela Sverige, precis som våra deltagare. Tillsammans har vi bl.a. skapat KlassikerProdukter där våra deltagare enkelt kan hitta det de behöver för att genomför sin stora utmaning. ”säger Michael Thorén, VD på En Svensk Klassiker.

KlassikerProdukter

Det framgångsrika samarbetet har bland annat lanserat det gemensamma konceptet KlassikerProdukter – något som nominerades till Årets Bästa Sponsring 2016. Denna produktserie är speciellt utvald för att underlätta för alla Klassikerdeltagare att hitta de produkter som ger de bästa förutsättningarna för att lyckas. Under våren jobbades även konceptet KlassiskaMisstag fram där kunden får tips och råd för att inte trilla i de vanligaste fällorna inför, eller under, ett lopp.

”Att genomföra En Svensk Klassiker är en riktig bragd och det blir allt vanligare att fler som ställer upp varje år, säger Marie Magnusson, Marknadsansvarig på Team Sportia. Vi har idag många duktiga spontanidrottare i vårt land och vi vill, tillsammans med En Svensk Klassiker, hjälpa våra kunder att få de allra bästa förutsättningarna för att genomföra denna häftiga upplevelse på ett så roligt och njutningsbar sätt som möjligt. Vi ser en trend i att fler människor är måna om sin hälsa och vi kommer tillsammans framåt fortsätta lyfta och stödja arbetet med att sätta folk i rörelse.”

Om Team Sportia

Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor, med ett åttiotal butiker från Ystad i söder till Gällivare i norr.Våra sportbutiker finns över hela Sverige med starkast förankring på medelstora orter, men vi finns också i såväl stora som mindre städer. Varje sportbutik jobbar även aktivt med sina lokala idrottsklubbar och ett lokalt anpassat sortiment.

Team Sportia deltar årligen i flertalet större evenemang där vi bidrar med kunskap och försäljning av sportartiklar för alla utövare. För oss är det viktigt att kunna erbjuda såväl den professionella utövaren det han behöver likväl som motionären.

För mer information, vänligen kontakta:

Michael Thorén, VD för En Svensk Klassiker
E-post: michael.thoren@ensvenskklassiker.se
Telefon: 070-5597221

Marie Magnusson, Marknadsansvarig Team Sportia AB
E-post: marie.magnusson@teamsportia.se
Telefon: 031-355 10 89