Cykelmomentet i ICA-klassikern har startat

Pumpa däcken och på med hjälmen, den 1/4 startar cykelmomentet i ICA-klassikern.
Just nu ger din cykling dig rabatt på hälsosam mat. Cykelmomentet är 300 km fördelat på så många pass som du själv vill mellan 1/4 – 30/6, välj mellan cykel, spinning och armcykel. Alla aktiviteter görs där du är; hemma, på gymmet eller på väg till jobbet. Du kan skapa grupper för att utmana och peppa vänner, kollegor eller din familj. Ladda ner appen och börja idag, pris 79 kr för ett helt år. Läs mer på www.icaklassikern.se

Det här är ICA-klassikern

En rolig och peppande aktivitet för dig som vill röra på dig och samtidigt få belöningar och rabatter på hälsosam mat. Du kommer under året springa, gå, skida, crosstraina, cykla, simma och ro för att ta dig i mål med din ICA-klassiker. Vi kommer vara med och peppa dig med rabatter och erbjudanden under hela året. Alla aktiviteter i ICA-klassikern är baserade på de lopp som ingår i En Svensk Klassiker. För att genomföra en Klassiker ska du skida Vasaloppet 90 km, cykla Vätternrundan 300 km, simma Vansbrosimningen 3 km och springa Lidingöloppet 30 km. I ICA-klassikern ska inte genomför allt på en dag utan du har två – tre månader på dig för varje aktivitet. Du behöver alltså inte åka hela sträckan på en gång, utan du delar upp den på så många träningspass du vill och du kan även använda dig av några av våra alternativ. Vi kommer vara med och peppa dig med rabatter och erbjudanden under hela året.

Cykelmomentet – Vätternrundan 300km

1 april – 30 juni 2019

Under cykelmomentet avverkar du Vätternrundans 300 kilometer. Om du tar cykeln till och från jobbet, går på ett par spinningpass eller cyklar iväg på en och annan härlig utflykt märker du nog att kilometrarna passerar i högre takt än väntat!

Välj mellan: Vanlig cykel, spinning, testcykel och armcykel.

 

Simmomentet – Vansbrosimningen 3 km

1 juli – 31 augusti 2019

Under simmomentet avverkar du Vansbrosimningens 3 kilometer. Förhoppningsvis har de svenska utomhusvattnen nått en behaglig temperatur när det är dags, men är du inte sugen på att doppa dig finns det förstås fler alternativ än inomhuspoolen!

Välj mellan: Simning, kajak och roddmaskin.

 

Löpmomentet – Lidingöloppet 30 km

1 september – 30 november

Ta dig igenom Lidingöloppets 30 kilometer. Kom ihåg att det är ditt tempo som gäller! Använd en stegräknare och räkna vardagssträckorna, eller ge dig ut i motionsspåret och plocka flera kilometer på samma gång.

Välj mellan: Löpning, joggning, gång, rullstol och löpband

Skidmomentet – Vasaloppet 90 km

1 december – 31 mars 2020

Här genomför du det 90 kilometer långa Vasaloppet, precis var och när du vill. Även om snön smälter bort finns flera alternativ!

Välj mellan: Längdskidor, stavgång, crosstrainer, rullskidor, rollerblades och kälke med stavar.