Leverantör

Actic

Actic är partner till En Svensk Klassiker sedan 2014. Actic hjäper klassikerdeltagarna med sin uppbyggnadsträning. Simma, staka, cykla och spring, Actic erbjuder ett brett utbud med grenspecifik träning inför respektive lopp. Deras duktiga personliga tränare kan dessutom hjälpa till med individuellt anpassade träningsupplägg.

Genom ett unikt samarbete mellan ICA, En Svensk Klassiker och Actic kan nu ICA:s kortkunder få möjlighet att göra En Svensk Klassiker på hemmaplan. I ICA-klassikern byter man ut Vätternrundan, Vansbrosimningen, Lidingöloppet och Vasaloppet till spinnigcykeln, löpbandet, stakmaskinen och simhallen. Actic är utvald träningspartner i projektet. På Actic finns certifierad personal som vägleder och inspirerar ivriga ICA-klassiker-deltagare. 

Actics vision om ett friskare samhälle genom träning går hand i hand med ICA:s hälsosatsning ”Var med och må bra”. Actic och ICA har ett gemensamt tydligt mål om att uppmuntra till goda vanor på dina egna villkor, vilket stämmer väl överens med En Svensk Klassikers mission. 

Om Actic

Actic är ett av Sveriges ledande friskvårdsföretag med 160 000 medlemmar på över 100 anläggningar, från Ystad till Kiruna. Företagets fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Actic finns också i Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Actic grundades 1981.