Klassikerpaket – startplats till alla loppen

Extremt motiverande och utmanande året runt!
Du behöver uthållighet, envishet och en stor portion disciplin. Du får tillbaka glädje och den goda hälsa som följer med motion och fysisk aktivitet. Har du bestämt dig för att göra Klassikern så har vi här ett bra erbjudande till dig. Köp våra Klassikerpaket för en enkel och smidig anmälan. Det ger dig startplats till alla loppen, läs om vilka lopp som ingår i respektive klassiker här .

Paket med start 2018 till försäljning

Nu med valfri klassikerstart under Engelbrektsloppet/Öppet spår 2018 eller Vätternrundan 2018. 

Paket En Svensk Klassiker

pris från 5.195 kr med klassikerdiplom samt medalj. Inkluderar startplats till Öppetspår söndag eller måndag 90 km alternativt Engelbrektsloppet 60 km, Vätternrundan 300 km, Vansbrosimningen/Öppen Älv 3 km samt TCS Lidingöloppet 30 km.

En Svensk Klassiker

Paket Tjejklassikern

Pris från 3.495 kr med klassikerdiplom samt medalj. Inkluderar startplats till Tjejvasan/Kortvasan/Kristinaloppet 30 km, Tjejvättern 100 km, Vansbro tjejsim/kortsim 1 km och Rosa Bandet-loppet Lidingö 10 km.

Tjejklassikern

Paket Halvklassiker

Pris från 3.695 kr med klassikerdiplom samt medalj. Inkluderar startplats till Halvvasan 45 km/Engelbrektshalvan 30 km, Halvvättern 150 km, Vansbro halvsim 1,5 km samt TCS Lidingöloppet 15 km.

Halvklassikern

 

Vanlig frågor

När släpper ni nya klassikerpaket med fler starter 2019?

Vi har idag klassikerpaket som du kan köpa med startplats till alla loppen 2018 och avsluta med skidloppet 2019. Vi kommer släppa nya klassikerpaket med avslutning på Vätternrundan 2019 senare i vår och i början på hösten släppa hela 2019 som klassiker-år via paketen. Så du är lite tidigt ute än. Oavsett så går det utmärkt att köpa startplats på respektive lopps hemsida om du hellre önskar det och därefter anmäla att du gör en klassiker när du genomfört alla loppen.

Ingår Vasaloppet i klassikerpaketet?

Nej det är Engelbrektsloppet och Öppet Spår som ingår i klassikerpaketet. Vill du gärna åka Vasaloppet så kan du köpa en egen startplats dit och välja ett paket med start till Engelbrektsloppet, då kan du använda det loppet som seedningslopp till Vasaloppet. Båda loppen kommer då synas på ditt diplom.

Kan man göra avdrag för redan köpt startplats och köpa paketet?

Vi säljer enbart hela paket och kan tyvärr inte rabattera för en redan köpt startplats. Har du redan en startplats så rekommenderar vi dig att köpa resterande startplatser på respektive lopps hemsida och du hittar kontaktuppgifterna här. När du har genomfört alla fyra loppen så kan du beställa din medalj och ditt diplom via vår hemsida order.ensvenskklassiker.se 

Vi vill starta tillsammans och köpa klassikerpaketet

Vad roligt att ni önskar göra En Svensk Klassiker tillsammans. Om ni gör anmälan via vårt klassikerpaket så skriv gärna i övrigt kommentaren att ni önskar starta tillsammans. Vi kommer då försöka få er att starta i samma startgrupp. Om ni ändå skulle hamna i olika så kontakta respektive lopp så brukar det gå att ordna till direkt hos respektive kansli.

Har du frågor eller funderingar? Vänligen kontakta oss