”En natt kan få dig att omvärdera livet”

Från hjärnblödning och besked om hjärntumör till att ställa upp i En Svensk Klassiker. Genom #Yoloklassikern får vi följa Julia Andréns inspirerande resa. #Yoloklassikern är en programserie med fokus på möjligheter framför risker samt levnadsglädje, utmaningar och vänskap.

Bakom produktionen finns Sverige Springer och produktionsbolaget Starbay – som även har producerat Salminggenen – i samarbete med En Svensk Klassiker och Hjärnfonden där Julia jobbar aktivt med insamling av pengar.

Läs mer om Julia Andrén och #Yoloklassikern: ”Ska jag gräva ner mig i risken eller ta vara på chansen?”

#Yoloklassikern avsnitt 3

Den första stora utmaningen i #Yoloklassikern – Vasaloppet. Enorm pepp, ångest för repet med stort R, tårar, skratt, en otrolig vänskap och ett oväntat möte. Det här avsnittet vill ni inte missa! 

#Yoloklassikern avsnitt 2

Nu kliver Anna och Emil Haag Jönsson på allvar in i #Yoloklassikern för att coacha Julia och hennes kompisgäng. De bjuder på smarta tekniktips som gör stor skillnad snabbt. Något som kommer bli otroligt viktigt när den fösta utmaningen – Vasaloppet – i En Svensk Klassiker står för dörren.

#Yoloklassikern avsnitt 1

Vi tar avstamp i träningen inför Vasaloppet där tidigare elitåkarna Anna och Emil Haag Jönsson möter upp i fjällen för att coacha Julia Andrén och kompisgänget som hängt på utmaningen.