”En natt kan få dig att omvärdera livet”

Från hjärnblödning och besked om hjärntumör till att ställa upp i En Svensk Klassiker. Genom #Yoloklassikern får vi följa Julia Andréns inspirerande resa. #Yoloklassikern är en programserie med fokus på möjligheter framför risker samt levnadsglädje, utmaningar och vänskap.

Bakom produktionen finns Sverige Springer och produktionsbolaget Starbay – som även har producerat Salminggenen – i samarbete med En Svensk Klassiker och Hjärnfonden där Julia jobbar aktivt med insamling av pengar.

Läs mer om Julia Andrén och #Yoloklassikern: ”Ska jag gräva ner mig i risken eller ta vara på chansen?”

#Yoloklassikern avsnitt 4

Julia och kompisgänget beger sig till Varberg där Crescents fabrik ligger. Det har blivit dags för introduktion till racingcykeln inför Vätternrundan. För många är det första gången medan andra testat förut. Samtliga är dock överens om att Vasaloppet var en baggis om man tänker på det som stundar.

#Yoloklassikern avsnitt 3

Den första stora utmaningen i #Yoloklassikern – Vasaloppet. Enorm pepp, ångest för repet med stort R, tårar, skratt, en otrolig vänskap och ett oväntat möte. Det här avsnittet vill ni inte missa! 

#Yoloklassikern avsnitt 2

Nu kliver Anna och Emil Haag Jönsson på allvar in i #Yoloklassikern för att coacha Julia och hennes kompisgäng. De bjuder på smarta tekniktips som gör stor skillnad snabbt. Något som kommer bli otroligt viktigt när den fösta utmaningen – Vasaloppet – i En Svensk Klassiker står för dörren.

#Yoloklassikern avsnitt 1

Vi tar avstamp i träningen inför Vasaloppet där tidigare elitåkarna Anna och Emil Haag Jönsson möter upp i fjällen för att coacha Julia Andrén och kompisgänget som hängt på utmaningen.