Supporter

Guided Heroes

Samarbetet med En Svensk Klassiker ska förstärka vår vision att hjälpa människor i rörelse att överträffa sina mål genom personlig och individuellt anpassad träningsrådgivning. Med Guided Heroes månadsabonnemang får du tillgång till en egen coach som planerar din träning och hjälper dig att genomföra din klassiker på bästa sätt.

– Det känns jättebra att få in Guided Heroes som supporter i En Svensk Klassiker, ett nytt spännande företag och varumärke. Med modern träningsrådgivning kan de bidra till en förbättrad folkhälsa och att fler klarar av att genomföra någon av våra fyra olika klassiker, säger Michael Thorén, vd på En Svensk Klassiker.

Om Guided Heroes

Vi guidar människor inom cykling, löpning, simning och längdåkning. Allt började med insikten att den ökade mängd data vi får fram genom puls- och effektmätning också leder till ett ökat behov av analys och träningsrådgivning. Med bättre tillgång till information och med hjälp av smart teknik kan våra coacher ta fram effektiva träningsplaner till alla nivåer av träning i en motionärs ofta stressiga vardag. Vår innovativa träningsplattform Analytics går att nå online eller ladda ner som app. Ytterligare information finns på guidedheroes.se