Din klassiker är värd att fira med en utmärkelse

Du som har genomfört någon av klassikerna kan beställa en utmärkelse för din prestation. I vår webshop erbjuder vi dig som genomfört någon av klassikerna det ärofyllda diplomet med ditt unika klassikernummer, ett smycke eller klassikermedaljen. Klassikermedaljen finns även i olika valörer beroende på hur många gånger du erövrat den.


Klassikerdiplomet

Klassikerdiplomet för Tjejklassikern instiftades 1992 och är en åtråvärd utmärkelse för motionärer och elitidrottare. För att få det numrerade diplomet och utmärkelsen En Svensk Tjejklassiker ska du under en tolvmånadersperiod fullfölja de fyra momenten skidor, cykling, simning och löpning. Vilka lopp som krävs för de olika momenten och klassikerna kan du läsa här.

När du har genomfört de fyra momenten registrerar du dig via vår formulär och numreringen av diplomen sker i den turordning som registreringsuppgifterna kommer till kansliet.

På diplomet står ditt namn, ditt unika klassikernummer samt dina tider som du genomfört loppen på. Det är signerat vår officiella beskyddare H K H Prins Daniel samt En Svensk Klassikers VD Michael Thorén.


KLASSIKERMEDALJEN

Den vackra klassikermedaljen kan du som genomfört de fyra klassikergrenarna beställa för att förgylla din prestation ytterligare. Det gäller även om du gjort klassikerloppen i din egen takt under flera år, eller om du gjorde dem under 12 månader. Klassikermedaljen finns i olika valörer beroende på hur många gånger du erövrat En Svensk Klassiker, Halvklassiker eller Tjejklassiker. Klassikerna räknas var och en för sig, för att uppnå en guldmedalj måste tre du genomföra tre klassiker inom samma distans.

  • Medalj brons, 1 genomförd klassiker
  • Medalj silver, 2 genomförda klassiker
  • Medalj guld, 3 genomförda klassiker
  • Medalj i varierande valör samt emalj och årsnumrering från år 4 och uppåt


KLASSIKERSMYCKET

Köp eller ge bort ett av våra vackra smycken. De är speciellt designade för alla som genomfört En Svensk Klassiker, Tjejklassikern eller Halvklassikern! Smycket är beviset på styrka, uthållighet, hälsa och vilja!

Smycket föreställer en brudkrona i miniatyr och kan beställas i silver eller guld. Smycket levereras med silverkedja respektive gulddoublekedja.

  • Silver 1,8 gram
  • Guld 2,3 gram

Silverplatta med guldkrona, silverkedja.

  • Silverplatta 2,8 gram och guldkrona i 1 gram 18K.

TILL DIPLOM OCH MEDALJSHOPPEN


KLÄDER – VISA ATT DU BESTÄMT DIG

Här hittar du kläder för alla väder och tillfällen där du vill visa att du är En Svensk Klassiker. Många passar på att köpa en funktionströja för att öka motivationen under träningen inför loppen eller en praktisk vattentät ryggsäck där du har plats för träningskläderna.

TILL KLÄDER OCH TILLBEHÖRSSHOPEN

 

Diplom & Medaljer

Visa upp din bedrift genom att beställa klassikerdiplom och medaljer!

Diplom & Medaljer