Topp tio En Svensk Klassiker

Det här var de tio snabbaste tiderna i En Svensk Klassiker 2016.


Topp tio 2016, En Svensk Klassiker Damer

  • 1. Karin Vemhäll, Falun – 16:26:52 +00:00:00
  • 2. Joanna Bertlin, Uppsala – 18:12:49 +01:45:57
  • 3. Linnéa Nallgård, Rättvik – 18:45:35 +02:18:43
  • 4. Amanda Lahti, Malmö – 19:01:22 +02:34:30
  • 5. Frida Cronqvist, Stockholm – 19:05:54 +02:39:02
  • 6. Jennifer Friman, Onsala – 19:06:25 +02:39:33
  • 7. Susanne Persson, Gimo – 19:11:51 +02:44:59
  • 8. Ingela Gahne, Enebyberg – 19:16:21 +02:49:29
  • 9. Ann Ljungberg, Östervåla – 19:19:02 +02:52:10
  • 10. Malin Börjesson, Solna – 19:25:55 +02:59:03

Topp tio 2016, En Svensk Klassiker Herrar

  • 1. Ragnar Crona, Askim – 14:35:03 +00:00:00
  • 2. Jakob Hjelmåker, Västra Frölunda – 14:35:09 +00:00:06
  • 3. Erik Wilhelmsson, Lidköping – 14:58:37 +00:23:34
  • 4. Wictor Magnusson Broder, Malmö – 15:01:04 +00:26:01
  • 5. Johan Sandberg , Umeå – 15:32:19 +00:57:16
  • 6. Damien Dugne, Mora – 15:33:41 +00:58:38
  • 7. Ulf Bergqvist, Gävle – 15:48:06 +01:13:03
  • 8. Peter Åman, Stockholm – 15:48:45 +01:13:42
  • 9. Mathias Häggblom , Skövde – 15:54:55 +01:19:52
  • 10. Jonas Arnqvist, Varberg – 15:57:48 +01:22:45