Leverantör

Ving

En Svensk Klassiker inledde 2016 ett samarbete med Ving. Samarbetet innebär bland annat att vi tillsammans anordnar resor där man kan träna cykling, simning och löpning inför klassikerloppen.

Vi kommer även att ”Klassikercertifiera” de hotell som lever upp till våra krav. På Klassikerhotellen har du bra förutsättningar för träning av de fyra klassikergrenarna; cykling, simning, skidåkning och löpning och här har du alltid nära till faciliteter som bl.a. inomhuspool, löprundor och uthyrning av cyklar och gåstavar. Vill du komplettera träningen med styrketräning och gruppträning har hotellet även ett välutrustat gym och träningsklasser. Skulle du efter ett par hårda träningspass behöva lite avkoppling erbjuder hotellets spa både massage och andra välgörande behandlingar.

Vi planerar ett flertal träningsresor tillsammans med En Svensk Klassiker och Ving för den som vill träna simning, löpning och cykling inför sitt lopp. Den första klassikerresan genomfördes under hösten 2016 på Mallorca.

Om Ving

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon, i butik och i utvalda resebyråer över hela landet. Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.