Partner

NeH

NeH är sedan 2017 partner och medaljleverantör till En Svensk Klassiker. En viktig symbol för de som genomfört ett eller flera av loppen är medaljen som ges efter att du fullföljt loppet och från 2017 har vi valt NeH som ny gemensam medaljleverantör.

“Att få leverera den viktiga medaljen till En Svensk Klassiker och alla lopp som ingår är en ära för NeH och ett viktigt led i vår satsning på att stimulera till träning. Många av våra kunder arbetar med förebyggande hälsa och att då vara delaktig i En Svensk Klassiker ger oss en möjlighet att stödja detta arbete”, säger Peter Holm, VD på NeH.

”Vi är oerhört glada att samarbeta med NeH, som i flera år bevisat att de är en av Sveriges främsta leverantörer. Det är ett ärofyllt uppdrag att leverera medaljen till alla deltagare. Medaljen är för många symbolen för ett väl genomfört lopp men också för resan dit med månader av träning och förberedelser. Vi ser med förväntan fram emot de kommande åren tillsammans med NeH, säger Michael Thorén, VD för En Svensk Klassiker.

Om NeH

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter som arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt innovera och utveckla nya produkter och tjänster för sina kunder. NeH har många företag starka varumärken som kunder i Sverige, Norge och Finland.