Friskis & Svettis

Friskis&Svettis och En Svensk Klassiker inleder samarbete

 Alla människor behöver rörelse för att må bra. Friskis och En Svensk Klassiker har i stort sätt samma misson: För Friskis ”att få så många som möjligt i rörelse” och för En Svensk Klassiker ”att göra Sverige och svenskarna friskare”.  Forskning visar gång efter annan att vi sitter still för mycket och att vi behöver röra oss mer. Tillsammans hoppas vi inspirera tusentals personer att hitta sitt sätt till rörelse i vardagen.

Friskis och En Svensk Klassiker har båda rörelseglädje som gemensam nämnare och insikten att rörelse ger förutsättningarna för det liv du vill leva oavsett ålder.

  • Vi är väldigt glada över att inleda detta samarbete med Friskis&Svettis. Vi är båda stolta ambassadörer för rörelseglädje och träning som ska kunna följa dig genom hela livet. Att vi båda har vår bas i föreningslivet är självklart något som gör att vi månar extra mycket om samarbetet, säger Michael Thorén, VD En Svensk Klassiker.
  • Med drygt fem procent av befolkningen som medlemmar vet vi att människors behov är olika. För de av Friskis medlemmar som gillar att ha en utmaning är samarbetet med En Svensk Klassiker perfekt, säger Susanne Jidesten, generalsekreterare Friskis&Svettis.

Friskis&Svettis går in som leverantör till En Svensk Klassiker och avtalet är på 3 år.

Friskis&Svettis har över 575 430 medlemmar fördelade i 160 lokala ideellt föreningar. I Sverige finns 109 föreningar, resterande finns i Norge och övriga Europa.
Över 17 000 ideella ledare och funktionärer ser varje vecka till att vi kan erbjuda lättillgänglig och lustfylld träning av hög kvalitet för alla.