Partner

Team Sportia

Team Sportia har varit partner till En Svensk Klassiker sedan 2013. Tillsammans har vi bland annat arbetat fram konceptet KlassikerProdukter. En produktserie som är speciellt utvald för att underlätta för Klassikerdeltagare att hitta produkter som ger de bästa förutsättningarna för att lyckas. Något som också utsågs till Årets Bästa Sponsring 2016.

Genom satsningen på KlassikerProdukter har Team Sportia, förutom att lyfta fram sin kunskap inom konditionsidrott, stärkt relationen till viktiga leverantörer och kunnat erbjuda ett mervärde till sina kunder. Om du vill ha mer information om KlassikerProdukter, hittar du det här: Till Klassikerprodukter

Om Team Sportia

Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor med ett åttiotal butiker från Ystad i söder till Gällivare i norr. Kedjan har fördubblat omsättningen sedan starten 1989. Genom att fokusera på kategorierna träning, fotboll, löpning, aktiv fritid, cykel och längd vill vi inspirera de som gillar sport och ett aktivt liv. Team Sportia är hela Sveriges sportkedja.
Mer än 900 personer arbetar i butikerna, som alla älskar sport. Team Sportia butikerna ägs och drivs av lokala entreprenörer. Sportbutikerna besöks varje vecka av mer än 600 000 människor.
Team Sportia arbetar med ca 1 500 klubbar och idrottsföreningar vilket innebär ca 200 000 idrottsutövare på olika nivåer.