Renault

Renault och En Svensk Klassiker inledde sitt samarbete 2016. Det innebär att Renault blir officiell partner och bilsponsor till organisationen.

Specialutrustning till bilen

Med rätt fokus, rätt teknik och rätt utrustning är ingen utmaning för svår. Och nu har Renault gjort det enklare för dig att testa gränserna. Renault har tillsammans med En Svensk Klassiker tagit fram två specialutrustade crossovers som kan ta dig dit du vill – KADJAR och CAPTUR. En Svensk Klassiker-versionen innehåller bland annat takräcken, sidosteg och bagagerumsmatta utöver den generösa grundutrustningen. Din bil är redo för dina utmaningar. Är du?

Klassiska Hemligheter

Oavsett hur väl du förbereder dig inför de fyra olika delmomenten i En Svensk Klassiker, med grundträning, teknik och kost, så finns det parametrar som inte är lika enkla att styra över. Till varje lopp – Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet – har Renault skapat verktyg som du har nytta av inför eller under varje gren på din väg mot Klassikern. Läs mer om de klassiska hemligheterna på www.klassiskahemligheter.se

Om Renault

Renault Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Renault S.A i Paris som startade 2007 i Norden. Renault S.A. har lång historia och traditioner bakåt i tiden, från 1898. Sedan den 1/1-2008 distribuerar Renault Nordic AB personbilar, lätta transportbilar, reservdelar och service efter köpet med egen operativ verksamhet. Återförsäljarnätverket är starkt med över 160 Renault återförsäljare som sammanlagt har över 350 försäljningsställen och serviceverkstäder spridda över hela Norden. Tillsammans erbjuder de service och reservdelar för omkring 400 000 Renaultägare.